Egy hatalmas régió (Kelet Európa + Közel kelet + Afrika + Oroszország + FÁK Államok) business vezetjeként én is tapasztaltam, hogy

csökken a bevétel, megvágták a költségkeretet, idegesek és hibáznak a munkatársak, csökken az életszínvonal, egyre nagyobb a nyomás, a stressz! Mit tegyek?

A üzleti, business vezetk számára ötletek, gondolatébreszt írások, és a saját fejlesztésükhöz és - költség nélküli - továbbképzésükhöz ezen az oldalon mindenféle business vezeti problémákra vonatkozó, szerintem hasznos, és AZONNAL ALKALMAZHATÓ cikkeket, szakirodalmakat gyjtöttem össze. – Szcs Tamás business coach

A cikkek, weblapok, dokumentumok listája folyamatosan bvül.
JAVASOLT CIKKEK, WEBLAPOK - SZCS TAMÁS BUSINESS COACH

A web egyik legkiválóbb leadership weboldala
Ha áttekintést szeretne kapni, a vezetés, a leadership és a business management, business coaching szakirodalmából, els helyen mindenképpen javaslom, hogy látogasson el a bnet honlapjára. Itt mindenféle vezetéssel, a leadership témakörével kapcsolatos dokumentumok, tudományos kutatások eredményei, gyakorlati ötletek megtalálhatók, olyanok amiket egy business coach szívbl ajánlhat mindenkinek. Nagyon jók a hírlevelek is, amikre érdemes feliratkozni.
http://www.bnet.com/


Vezeti készségek blog
A Management Skills Blog célja: segíteni a vezetket, hogy munkájukat egyre jobban, egyre hatékonyabba végezzék. Ugyanez a célja a business coachoknak is. A rövid cikkek gondolat ébreszt, elgondolkodtató és hasznos bejegyzéseket tartalmaznak.
http://www.managementblog.org/page/2/


A Fortune Magazin felmérésének összefoglalója a business coaching eredményeirl
A Fortune Magazin a világ 1000 legnagyobb vállalatai körében tartott vizsgálat szerint a coaching pénzügyileg átlagosan kb. 6x több eredményt hozott, mint amennyibe került.
http://money.cnn.com/magazines/fortune/fortune_archive/2001/02/19/296856/index.htm


Gondolatok, ötletek fiataloktól
A fiatalokra érdemes odafigyelni, jó gondolataik, ötleteik vannak. Business coachként egy konferencia sorozat anyagára hívom fel a figyelmet. Érdemes átfutni a korábbi konferenciák publikációit is.
http://www.kheops-konferencia.hu/upload/file/tanulmanykotet.pdf


Informatikai és telekommunikációs vezetknek
Business coachként ajánlom az informatikával és telekommunikációval foglalkozó vezetknek a szakmájukhoz tartozó üzleti kérdések vezet lapját és annak weboldalát, az IT Businesst.
http://www.itbusiness.hu/

Az elméleti ismeretek bvítése a vezeti tudásnak csak az egyik oldala.

A másik a gyakorlat, ahol a problémák és nagyobb feladatok megoldásának hatékonnyá alakítására, a vezeti készségek személyes továbbfejlesztésére a leghatékonyabb út: a coacholás.

”Sikeres vltoztats” - MOST!
A ”Sikeres vltoztats” coaching konzultci kockzat nlkli.

Ha az els beszélgetés nem ízlése szerint való, sem folytatási, sem fizetési kötelezettsége nincs.
A helyszínt is Ön határozza meg: lehet akár az Ön irodája, akár nálam is. 

Már errl az els alkalomról is kézzelfogható eredményekkel fog távozni:


+ világosan, egyértelmen megfogalmazott, elérend célok,
+ létrehozunk egy tervet a célok megvalósításához,
+ felfedjük a célok elérését hátráltató bels akadályokat és korlátokat,
+ a konzultáció befejezésekor megújulva, energiával megtelve, sokkal motiváltabban fog dolgozni céljai megvalósításán.          A ”Sikeres változtatáskonzultációhoz küldjön emailt a  info@managerCoach.hu   
 
                                       címre NÉV és TELEFONSZÁM adatokkal! 

Javaslom, jelentkezzen hamar, mert a hetenkénti kockázat nélküli konzultációk száma max.10.   Emailjére 24-48 órán belül jelentkezünk és idpontot egyeztetünk!

 

 Szcs Tamás

manager coach, üzleti vezetk trénere
PBM Consulting
1117 Szerémi sor 12/B

info@managerCoach.hu


mobil telefon:
+36 30  274 6550

vissza a foldalraimpactforcoaches logo

Ugrs a kezdlapranbsp; Oldaltrkp