Egy hatalmas régió (Kelet Európa + Közel kelet + Afrika + Oroszország + FÁK Államok) business vezetjeként én is tapasztaltam, hogy

csökken a bevétel, megvágták a költségkeretet, idegesek és hibáznak a munkatársak, csökken az életszínvonal, egyre nagyobb a nyomás, a stressz! Mit tegyek?

A üzleti, business vezetk számára ötletek, gondolatébreszt írások, és a saját fejlesztésükhöz és - költség nélküli - továbbképzésükhöz ezen az oldalon mindenféle business vezeti problémákra vonatkozó, szerintem hasznos, és AZONNAL ALKALMAZHATÓ cikkeket, szakirodalmakat gyjtöttem össze. – Szcs Tamás business coach

A cikkek, weblapok, dokumentumok listája folyamatosan bvül.

MANAGER SZAKIRODALOM - SZCS TAMÁS BUSINESS COACH
Vezet eredményesség tréning – VET – Thomas Gordon
A sikeres emberi kommunikáció alapkönyve, ami A szüli eredményesség tanulása és A tanári hatékonyság fejlesztése sorozat része. A közlés sorompókat, de fleg lebontásukat nemcsak az business vezetknek, business coachoknak, hanem mindenkinek meg kellene ismerni, de fleg a mindennapi életben alkalmazni.

A team, avagy az együttmköd csoport – Meredith Belbin
"Kell egy csapat!" - hallani manapság mindenünnen. Nem arról van szó, hogy leértékeldtek a zseniális tudósok, magányos hsök, gyorslábú sprinterek, de kétségtelen, hogy összetettebbé, bonyolultabbá váltak a feladatok, élesebbé a verseny. Belbin a hatékony vezeti teamek kialakításának egyik legismertebb szakértje. Könyvének megírását, több évtizedes kutatómunka elzte meg. – idézet a könyv ismertetjébl. kiadványából. A könyv alapmunkája az un. team coachingnak, azaz közösségek hatékonnyá fejlesztésének. A business vezetknek, business coachoknak és team coachoknak szóló könyv több Internetes könyvesboltban is megrendelhet.

Angolul jól olvasók számára – a businesss coach ajánlata

Vannak olyan Internet oldalak, amelyeken keresztül tartalmában igen értékes, angol nyelv könyveket lehet pdf formában letölteni. Business coachként ajánlom például az alábbi oldalt, ahol elször érdemes végig nézni a kínálatot, majd válasszuk ki a számunkra érdekes könyvet. A kívánt dokumentumot részletez lap alján megtaláljuk a letöltés helyét és néha a kibontáshoz szükséges jelszót. A dokumentumot, valószínleg valamilyen nyilvános tároló helyen találjuk, meg, ahova egy anonimitást jelent lapon keresztül jutunk. Itt az ingyenes letöltést választva, várhatóan néhány másodpercig várni kell a dokumentum letöltéséig. Megéri kivárni a jelzett idt, mert onnantól kezdve a szokásos internetes letöltéseknek megfelelen kaphatjuk meg a könyvet, vagy cikket.
https://thepowermoves.com/category/book-summaries/social-skills-books/leadership-books/

Az elméleti ismeretek bvítése a vezeti tudásnak csak az egyik oldala.

A másik a gyakorlat, ahol a problémák és nagyobb feladatok megoldásának hatékonnyá alakítására, a vezeti készségek személyes továbbfejlesztésére a leghatékonyabb út: a coacholás.

”Sikeres vltoztats” - MOST!
A ”Sikeres vltoztats” coaching konzultci kockzat nlkli.

Ha az els beszélgetés nem ízlése szerint való, sem folytatási, sem fizetési kötelezettsége nincs.
A helyszínt is Ön határozza meg: lehet akár az Ön irodája, akár nálam is. 

Már errl az els alkalomról is kézzelfogható eredményekkel fog távozni:


+ világosan, egyértelmen megfogalmazott, elérend célok,
+ létrehozunk egy tervet a célok megvalósításához,
+ felfedjük a célok elérését hátráltató bels akadályokat és korlátokat,
+ a konzultáció befejezésekor megújulva, energiával megtelve, sokkal motiváltabban fog dolgozni céljai megvalósításán.          A ”Sikeres változtatáskonzultációhoz küldjön emailt a  info@managerCoach.hu   
 
                                       címre NÉV és TELEFONSZÁM adatokkal! 

Javaslom, jelentkezzen hamar, mert a hetenkénti kockázat nélküli konzultációk száma max.10.   Emailjére 24-48 órán belül jelentkezünk és idpontot egyeztetünk!

 

 

 Szcs Tamás

manager coach, üzleti vezetk trénere
PBM Consulting
1117 Szerémi sor 12/B

info@managerCoach.hu


mobil telefon:
+36 30  274 6550

vissza a foldalraimpactforcoaches logo

Ugrs a kezdlapranbsp; Oldaltrkp