Egy hatalmas régió (Kelet Európa + Közel kelet + Afrika + Oroszország + FÁK Államok) business vezetjeként én is tapasztaltam, hogy

csökken a bevétel, megvágták a költségkeretet, idegesek és hibáznak a munkatársak, csökken az életszínvonal, egyre nagyobb a nyomás, a stressz! Mit tegyek?

 A üzleti, business vezetk számára ötletek, gondolatébreszt írások, és a saját fejlesztésükhöz és - költség nélküli - továbbképzésükhöz ezen az oldalon mindenféle business vezeti problémákra vonatkozó, szerintem hasznos, és AZONNAL ALKALMAZHATÓ cikkeket, szakirodalmakat gyjtöttem össze. – Szcs Tamás business coach

A cikkek, weblapok, dokumentumok listája folyamatosan bvül.

SZCS TAMÁS BUSINESS COACH CIKKEI, TANANYAGAI, DOKUMENTUMAI

6+1 kulcskérdés 2011 elejénVálaszoljon az alábbi 7 kérdésre és az elttünk álló évben sokkal világosabb, egyértelmbb, elremutatóbb, fókuszáltabb lesz mindennapi élete, foglalkozása, hivatása. ...

6+1 kérdés 2011 elején pdf dokumentum letöltése

Vezetés nehéz idkben – a bizalom visszaszerzése
A jelenlegi nehéz gazdasági helyzetben egy vezet számára sürgeten aktuális kérdés: hogyan lehet megrizni, st, létszámcsökkentés esetén, növelni beosztottjai munkateljesítményét. Ez a cikk hasznos mind business vezetk és mind business coachok számára.
Pdf dokumentum letöltése

Teljesítmény menedzsment
A business vezetk munkájának legfontosabb része: úgy irányítani, szervezni, segíteni munkatársai munkáját, hogy a vállalat céljai és a munkatársak céljai összhangban legyenek és elérjék a kitzött célokat. Ez a teljesítmény menedzsment. A csatolt dokumentum tömören összefoglalja a teljesítmény menedzsmenttel kapcsolatos ismereteket és tevékenységeket.
Pdf dokumentum letöltéseReakcióink a küls világ történéseire – változáskezelés, változásvezetés vezetknek
Ez, a késbbiekben további cikkekkel kiegészül, dokumentum segíti az embereket, munkatársakat, irányító business vezetket, cégen belüli bels business coachokat, hogy megértsék a változások természetét, gyorsabban tudjanak reagálni, és fel tudjanak készülni a változásokra.
Pdf dokumentum letöltése


Elegem van a munkahelyi változásokból! Mi a teend?

A mai nehéz idkben egymást érik a ránk ható kellemetlennél kellemetlenebb változások. A dokumentum megmutatja hogyan lehet egy változást számunkra elnyös lehetséggé formálni. Ezt a cikket business coachok javasolhatják minden, a változásokban érintett számára.
Pdf dokumentum letöltése

Az elméleti ismeretek bvítése, amire a fenti dokumentumok szolgálnak, a vezeti tudásnak csak az egyik oldala.

A másik a gyakorlat, ahol a problémák és nagyobb feladatok megoldásának hatékonnyá alakítására, a vezeti készségek személyes továbbfejlesztésére a leghatékonyabb út:  a coacholás.

”Sikeres vltoztats” - MOST!
A ”Sikeres vltoztats” coaching konzultci kockzat nlkli.

Ha az els beszélgetés nem ízlése szerint való, sem folytatási, sem fizetési kötelezettsége nincs.
A helyszínt is Ön határozza meg: lehet akár az Ön irodája, akár nálam is. 

Már errl az els alkalomról is kézzelfogható eredményekkel fog távozni:


+ világosan, egyértelmen megfogalmazott, elérend célok,
+ létrehozunk egy tervet a célok megvalósításához,
+ felfedjük a célok elérését hátráltató bels akadályokat és korlátokat,
+ a konzultáció befejezésekor megújulva, energiával megtelve, sokkal motiváltabban fog dolgozni céljai megvalósításán.          A ”Sikeres változtatáskonzultációhoz küldjön emailt a  info@managerCoach.hu   
 
                                       címre NÉV és TELEFONSZÁM adatokkal! 

Javaslom, jelentkezzen hamar, mert a hetenkénti kockázat nélküli konzultációk száma max.10.   Emailjére 24-48 órán belül jelentkezünk és idpontot egyeztetünk!

 

 Szcs Tamás

manager coach, üzleti vezetk trénere
PBM Consulting
1117 Szerémi sor 12/B

info@managerCoach.hu


mobil telefon:
+36 30  274 6550

vissza a foldalraimpactforcoaches logo

Ugrs a kezdlapranbsp; Oldaltrkp